Reference Park

Virksomheden
Park of Denmark er en relativ ny tekstil virksomhed som blev startet i 2005. Park producerer ung herremode som er designet i Danmark og produceret i Østen og Europa. De seneste to år har budt på en kraftig vækst idet virksomheden på denne korte årrække har udviklet sig fra at være på 4 eksport markeder til i dag at være på 14 markeder fordelt på Skandinavien, Europa og Øst Europa.

Udfordringen
Denne udvikling har medført en markant vækst i omsætningen, som derved stillede større krav til it-infrastrukturen og navnlig til virksomhedens økonomi- og produktionsstyring, end den hidtidige organisation kunne honorere.

Med den vækst vi har oplevet, og den kompleksitet der i dag er i opgaverne, kunne vi ikke længere nøjes med vores almindelige økonomistyring og en samling hjemmestrikkede regneark. Det var ganske enkelt ikke hensigtsmæssigt, og det var samtidig svært at skaffe og få det fornødne overblik over omkostningerne forbundet med markedsudviklingen.

Løsningen
Derfor valgte vi i slutningen af 2008 at indgå et samarbejde med XY Algebra. Valget mellem dem og andre virksomheder inden for denne kategori var ikke svær idet både Trine og Lars har de bedste referencer inden for Dansk Textil og Beklædning. De ser vores branche med andre og nye øjne og har sørget for at der er kommet fokus på stram økonomistyring i en kreativ virksomhed som vores. Udover indkøring af nyt økonomi system har de været med til indføring og udvælgelse af nyt It system der skal fremtids sikre vores virksomhed, således at vores dagligdag kan forenkles, og den daglige drift kan være let gennemskuelig.
XY Algebra har gennem deres engagement dag og nat vist deres kompetencer, og med målrettethed sørget for en hurtig og effektiv løsning. Derudover har de været gode til at skabe en høj team ånd blandt de daglige faste medarbejdere.

Med venlig hilsen / Best regards

Julian Petersen
Sales director